Στους χώρους του ιατρείου πραγματοποιούνται θεραπείες laser από εξειδικευμένους ιατρούς με τη χρήση του πιο σύγχρονου και αποτελεσματικού μηχανολογικού εξοπλισμού. Θεραπείες πραγματοποιούνται για αισθητικούς αλλά και ιατρικούς λόγους και εφαρμόζονται σε όλο το σώμα ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι θεραπείες laser περιλαμβάνουν:

Laser αποτρίχωση

Για να απαλλαγείτε οριστικά από την ανεπιθύμητη τριχοφυία το laser alexandrite (λέιζερ αλεξανδρίτη) αποτελεί την πλέον κατάλληλη επιλογή. Το laser Alexandrite εκπέμπει μονοχρωματικό φως με μήκος κύματος 755nm. Η απορρόφηση του συγκεκριμένου μήκους κύματος επιλεκτικά από τις δομές του δέρματος που περιέχουν μελανίνη, καθιστά το λέιζερ αυτό ιδανικό για την αποτρίχωση όλων των περιοχών του σώματος.

Τα διεθνή guidelines συνιστούν η ιατρική αποτρίχωση να γίνεται αποκλειστικά με laser Alexandrite.

Laser CO2

Η θεραπεία κονδυλωμάτων με Laser διοξειδίου του άνθρακα αποτελεί την αντιμετώπιση εκλογής για μικρού και μεσαίου μεγέθους αλλοιώσεις και πλεονεκτεί συντριπτικά έναντι όλων των διαθέσιμων μεθόδων. Το μεγάλο πλεονέκτημα της εφαρμογής του λέιζερ CO2 στα κονδυλώματα είναι ότι καταστρέφει τη βλάβη σχεδόν πάντα μέσα σε μόλις μία συνεδρία. Επίσης στοχεύει επιλεκτικά τα κονδυλώματα αφήνοντας ανέπαφο το γύρω υγιές δέρμα. Η θεραπεία χαρακτηρίζεται από απουσία μετεγχειρητικού πόνου και ουλών, ενώ το αισθητικό αποτέλεσμα είναι άριστο.