Ο διαδικτυακός αυτός τόπος δημιουργήθηκε από τον Μαιευτήρα Χειρουργό Γυναικολόγο Γεώργιο Μάντζαρη με κύριο στόχο την ενημέρωση των γυναικών για θέματα υγείας που τις απασχολούν, τόσο μαιευτικής όσο και γυναικολογικής φύσεως. Στη σύγχρονη εποχή ένας γυναικολόγος οφείλει να είναι κοντά στη γυναίκα προσφέροντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και στοχευμένη -εξατομικευμένη γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία, χωρίς να κουράζει-ταλαιπωρεί τις ασθενείς του.

Στα πρότυπα αυτά και μετά από πολυετή εκπαίδευση και εξειδίκευση του ιατρού σε πανεπιστημιακές κλινικές δημιουργήθηκε σε ένα χώρο ζεστό, φιλικό, εύκολα προσβάσιμο, μια ιατρική μονάδα εξοπλισμένη με τελευταίας τεχνολογίας ιατρικά μηχανήματα, στελεχωμένη από έμπειρους και καταξιωμένους συνεργάτες, που στόχο έχει να δίνει σίγουρες και αποτελεσματικές θεραπείες στα ιατρικά προβλήματα της γυναίκας. Διαρκής επιδίωξη μου είναι η συνεχιζόμενη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών πάντοτε με ανθρώπινο πρόσωπο.

Πριν κλείσω τον σύντομο χαιρετισμό θα ήθελα να τονίσω ότι οι πληροφορίες που αναρτώνται στο συγκεκριμένο site έχουν ως αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση και σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να υποκαταστήσουν τον ιατρό σας, καθώς κάθε περίπτωση ασθενούς είναι ξεχωριστή και επιβάλλει εξατομικευμένη αντιμετώπιση. Με τις σκέψεις αυτές σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του ιατρείου μου. Ελπίζω να βρείτε κατατοπιστικά και ενδιαφέροντα τα διάφορα ενημερωτικά θέματα που αναρτώ.  

Φιλικά
Δρ. Γεώργιος Σ. Μάντζαρης,
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος